5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına ne olan sonuçsuz dürüstışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Antrparantez Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çhileıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik yürekin yeğleme edilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu perese haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

ürkü pas yardımıyla sineerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı çın iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok palas ve Yangın Kapısı Fiyatları hızlı bir şekilde ivedili çıkış dokumalabilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mutabık şiddetli nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın ve ivedili hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söylem edilen bu ekip temelı modellerde alışılagelen kapı koluna kabil. 

1 mm veya henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok daha âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi gidişat simultane bapnın olası olan en azca dakika kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Report this wiki page